chebap

Preparatele culinare originare din Orientul Mijlociu au devenit, poate cele mai populare, delicioase si apreciate mancaruri de tip fast-food din lumea intreaga.

Atat chebap-ul cat si doner-ul au obtinut victoria in Parlamentul European, acolo unde cativa politicieni au incercat sa impuna un proiect legislativ, din cauza cantitatii imense de aditivi prezente in aceste preparate, sustin europarlamentarii care au initiat proiectul de lege.

In timp ce Comisia Europeana a trecut cu vederea folosirea unei cantitati “decente” de fosfat, pentru a ajuta la conservarea carnurilor, cei care se opun sustin ca aditivii pe baza de fosfati poate creste in mod semnificativ riscul de a suferi un atac de cord si distruge sistemul osos.

Europarlamentarii care au respins motiunea au votat “contra” in numar de 373, iar cei care au votat “pentru” au pierdut cu un numar de 272 de voturi.

Detinatorii locatiilor care prepara si comercializeaza celebrul chebap se apara, spunand ca aditivii pe baza de fosfati sunt absolut necesari pentru a conserva carnea suculenta si aromata.

Leave a Reply