Andreea Diaconu

Andreea Diaconu avea numai 11 ani atunci cand un agent a remarcat-o la un strand din Bucuresti.

Timp de doi ani, frumoasa bucuresteanca s-a rezumat la joburi locale, timp in care a reusit in cele din urma sa isi induplece parintii care i-au dat voie sa participe la un casting in New York, la o agentie de modeling de renume.

Daca la vremea aceea nu a fost foarte incantata de ce a descoperit, doi ani mai tarziu Andreea avea sa se mute in metropola americana si sa isi indeplineasca visul de a deveni un model de talie internationala.

In prezent, frumoasa romanca in varsta de 26 de ani este imaginea brandului DKNY si a designerului de bijuterii si nu numai, Viktor & Rolf.

De-a lungul carierei sale impressionte, Andreea a defilat pentru Gucci, Hugo Boss, Donna Karan, Céline, Tiffany & Co., De Beers, Chloé, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Tod’s, Salvatore Ferragamo, David Yurman, Giuseppe Zanotti, Trussardi, Isabel Marant, Balmain, Max Mara, Adolfo Dominguez, Custo Barcelona, J. Crew, H&M, Juicy Couture si Gap.

Acum, daca intrii pe pagina revistei Vogue, editia americana, unul dintre primele detalii pe care le vei observa este clipul in care Andreea imparte cadouri pe strazile din New York, imbracata intr-un costum de inspiratie “craciunistica”.

 

Leave a Reply