Arsenie Boca AliExpress

Asa-zisele minuni si predictii realizate de părinte ieromonah, teolog și artist plastic (muralist) ortodox roman, fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și la Mănăstirea Prislop, s-au transformat dintr-o ramura credintei ortodoxe intr-un… brand.

Asadar, cel pe care oamenii il considera un adevarat facator de minuni s-a transformat cu timpul in ceva pur comercial, iar “brandul” Arsenie Boca a fost, achizitionat de curand, in mod “suspect” de catre un afacerist de origine maghiara.

Mai precis, toate produsele imprimate cu numele sau chipului regretatului duhovnic vor fi de acum incolo comercializate si produse doar de compania detinuta de catre Andor Şandor.

Andor Şandor este un cetăţean maghiar, reprezentant al Additional Woldwide Care Service LTD, cu sediul în Marea Britanie.

Vesti proaste insa pentru cel care, in mod probabil, crede ca a incheiat afacerea vietii sale, deoarece zeci de mii de astfel de suveniruri si produse au fost de curand, puse la vanzare pe… Ali Express.

Da, ati citit bine

Icoanele si alte produse cu caracter religios, “marca” Arsenie Boca, au fost puse la vanzare de o compania din China, pe aceasta pagina.

Arsenie Boca AliExpress

“Hello, everyone! welcome to our religious icon store. We are s China Manufacture. Our religious gifts craft , low price, high quality, equivalent to the wholesale price”, scrie in descrierea atasata paginii.

Leave a Reply