Meghan Markle invitata

Meghan Markle a trecut cu brio primul ei test in calitate de viitor membru al Casei Regale a Marii Britanii.

Logodnica Printului Harry a fost invitata de onoare la pranzul anual organizat inainte sarbatorii de Craciun de catre Regina, la Palatul Buckingham, ocazie de care Harry a profitat pentru a-si prezenta iubita bunicilor si verisorilor sai.

Potrivit unei surse care a participat la eveniment, la inceput Meghan era extrem de emotionata, insa s-a descurcat de minune tinand cont de faptul ca toti au adorat-o din prima clipa.

“Toata lumea a vrut sa o cunoasca pe Meghan si sa ii ureze bun venit in familie. Exact cum ne-am asteptat, atitudinea ei nu a dezamagit”, a marturisit sursa.

Totodata, acelasi apropiat al familiei sustine ca Harry radia de fericire si se observa cu ochiul liber cat de mandru este de iubita sa.

Actrita calca, in mod oficial, pe urmele cumnatei sale, Kate, care la randul ei a fost invitata de onoare a aceluiasi eveniment in urma cu aproape opt ani.

Frumoasa bruneta a fost fotografiata pe cand ea si logodnicul sau incercau sa treaca de portile securizate ale palatului.

Meghan, de o frumusete ravasitoare, a ales o rochie marca Self-Portrait, un brand britanic adorat de ducesa de Cambridge, la care a accesorizat o pereche de cercei discreti cu diamante si un machiaj natural.

Leave a Reply