Printesa Michael de Kent

50 de membrii ai Familiei Regale a Marii Britanii au participat la reuniunea organizata de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham.

Toate rudele cu sange albastru ale Reginei au venit sa o cunoasca, in mod oficial,  pe viitoarea membra a familiei Windsor.

Ducele, Ducesa de Cambridge, Printul Philipp, viitori sai socri si pana si monarhul Marii Britanii au adorat-o din primele clipe.

Pana si verisoarele lui Harry, printesele Eugenie si Beatrice au socializat cu actrita din Suits si au incercat sa o faca se simta binevenita.

Nu toti insa au venit cu aceeasi atitudine vis-à-vis de Meghan Markle

Printesa Michael de Kent, sotia Printului Michael de Kent, varul de gradul intai al Reginei Elisabeta, a fost surprinsa la portile palatului purtand o brosa “rasista”, scrie presa britanica.

Cum ar putea un astfel de accesoriu sa fie catalogat drept “rasist”, ar spune majoritatea.

Printesa Michael de Kent a ales sa isi accesorizeze tinuta cu o brosa de inspiratie “blackamoor”, un tip de bijuterii exotice inspirate de cultura si traditiile africane, care de multe ori duc cu gandul la perioada sclaviei.

De cele mai multe ori, aceste accesorii contin siluete sau chipuri africane si sunt considerate insensibile si rasiste.

Ba mai mult, Dolce&Gabbana a provocat un adevarat un scandal de mare amploare in anul 2012 dupa ce a creat o serie de bijuterii “blackamoor” si le-a inclus intr-o colectie.

Din nefericire, nu avem de unde sa stim daca printesa a ales accesoriul cu intentia de a o deranja pe viitoarea ducesa, insa sa speram ca a fost doar o coincidenta nefericita.

Leave a Reply