Echipa noastra

Echipa noastră este formată din patru jurnalişti tineri care oferă în fiecare zi subiecte care au valoare reală şi nu doar informaţii de ultimă oră.

Redactori:

Nilgun Salim
[email protected]
Absolventă a Facultăţii de Litere şi cu o experienţă de peste 4 ani în jurnalism, Nilgun este atât redactor, cât şi editor pentru platforma noastră. Ea alege subiecte de actualitate şi le adaptează la formatul şi structura website-ului nostru, verifică articolele, integritatea materialelor şi fotografiilor propuse.

Ioana Petrina
Categorie: Politică
[email protected]
Ioana a absolvit Facultatea de Litere, secţia chineză-engleză, în anul 2013, iar 3 ani mai târziu a devenit un redactor de succes. În prezent scrie pentru platforma noastră ştiri din toate domeniile, dar specialitatea ei o reprezintă domeniul politic.

Dragoş Pancu
Categorie: Afaceri
[email protected]
Dragoş este un tânăr pasionat de jurnalism. El a absolvit Academia de Ştiinţe Economice, iar în prezent scrie articole pentru platforma noastră de ştiri online. Excelează în domeniul financiar.

Bogdan Dobrin
Categorie: Tehnologie
[email protected]
Bogdan a absolvit Facultatea de Jurnalism în anul 2010, iar acum este un scriitor de succes în presa românească. Pasiunea lui pentru inovaţii şi gadgeturi îl ajută să scrie articole de succes din domeniul tehnologic.

Ingrid Poroc
Categorie: Internaţional
[email protected]
Ingrid a absolvit Facultatea de Jurnalism în anul 2008, iar pe decursul anilor a devenit un jurnalist cu o părere apreciată în presă internaţională. Experienţa ei o ajută să scrie articole de succes despre evenimentele internaţionale.

Miriam Cozos
Categorie: Sănătate
[email protected]
Absolventă a Facultăţii de Chimie cu un doctorat în Biochimie și ani de experiență de lucru și de scris în industria farmaceutică, Miriam a dobândit cunoștințele necesare pentru a scrie articole dintr-o gamă largă de subiecte științifice legate de medicină.

Răzvan Lăcătuş
Categorie: Ştiinţă
[email protected]
Este licenţiat al Facultăţii de Automatica şi Calculatoare din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN). Este foarte pasionat de proiectele de cercetare şi de tot domeniul ştiinţific. El scrie pentru platforma noastră articole din domeniul ştiinţei.

Cătălin Mureşanu
Categorie: Sport
[email protected]
Absolvent al Facultăţii de Jurnalism în anul 2013, Cătălin este un mare împătimit al sporturilor. El strânge informaţii la zi cu privire la evenimentele din ţară şi de peste hotare, din domeniul sportiv. Face vizite la faţa locului, unde au loc aceste evenimente şi relatează în detaliu cele mai interesante întâmplări.